Boy George

add Toevoegen
Toevoegen

Dit stoer uitziende rode katertje is samen met zijn zusjes Doodskopje en Prinses Mini hier gebracht. De drie katten maakten deel uit van een groepje buitenkatten dat door iemand gevoerd werd. Het huis had echter meerdere huurders en enkele mensen stoorden zich aan de aanwezige katten. De huisbaas eiste dat de dieren weg zouden gaan. Wij hadden een week van te voren nog geadviseerd de dieren te laten neutraliseren, zodat het er in ieder geval niet meer zouden worden en de populatie in de hand gehouden kon worden. De aanwezige katten waren alle half tot helemaal verwilderde dieren, dus daar vindt je niet makkelijk een ander adres voor.

De mensen stonden echter een week later met de betreffende drie katjes van een maand of 5 aan de deur en ze dreigden de dieren dood te maken als wij ze niet zouden nemen. Het was een wonder hoe ze de drie hebben gevangen, want de katten sprongen als wilde dieren door hun bench heen. We namen de dieren aan op voorwaarde dat ze de verantwoordelijkheid voor de neutralisatie van de andere dieren echt op zich zouden nemen.

Een week later kregen we via via te horen dat de huisbaas een vriend met herdershond had laten komen en de 7 overige katten bewust dood heeft laten bijten. Hierbij bleek ook de kat van de overbuurvrouw van die man te zitten. Daar kwamen we achter toen de vrouw bij ons kwam vragen of haar kat misschien bij ons gebracht was. Hij was precies zo lang spoorloos als dat het incident met de herdershond plaatsgevonden had… Verschrikkelijk en doodziek voel je je als je zoiets te horen krijgt. Een troost is dan dat Boy George dit noodlot bespaard gebleven is.

Boy George voelt zich prima op zijn gemak tussen de andere katten. Als je hem aandacht wilt geven, dan wordt hij heel verlegen. Maar als hij blikvoer ruikt, dan komt hij wat meer uit zijn schulp en wordt hij bijna opdringerig!

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share