6 kittens tijdelijk wees… (bericht geplaatst op 6 mei 2013)

access_time 03-12-2013

Zaterdag stond er een man uit een buurdorp op de stoep. Hij had een nest met 6 kittens op zijn zolder gevonden. Omdat hij ze niet in huis wilde hebben, had hij ze maar buiten in de tuin gelegd, in de hoop dat ze dan na een tijdje wel weggehaald zouden zijn door de moeder. Maar ze lagen er nog steeds. Nu kwam hij vragen of wij ze niet konden nemen.

Omdat 6 van die kleine wurmpjes natuurlijk regelmatig gevoed moeten worden en niet een beetje in een tuin rond zouden moeten liggen slingeren, zeiden we dat hij de diertjes bij ons mocht brengen. Lothar moest praten als brugman om de man een vangkooi mee te mogen geven om zijn zolder te zetten, want de man had eigenlijk geen zin in al dat gedoe.

Maar voor dat hij ging werken, zou hij toch de vangkooi thuis zetten. Wij begonnen met flesjes melk maken om het kleine grut te voeden, hopende dat de moeder snel gevangen zou worden.We konden dan ook wel een gat in de lucht springen toen te man met de moederpoes aankwam. Hij was speciaal nog vroeger uit zijn werk gekomen om te kijken of ze al in de vangkooi zat. De moederpoes bleek een superwilde kat te zijn, maar gelukkig begon zij gelijk met zogen toen ze in de bench bij haar kleintjes zat.

De poesjes zijn waarschijnlijk tussen de 14 dagen en 3 weken oud. Ze liggen nu tevreden bij hun moeder, maar willen natuurlijk over een week of 6 heel graag naar een nieuw huis! Wie wil er graag één of twee kittens een fijn huis bieden? Neem contact met ons op via info@stichtingmelief.nl

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share